FAQS Preguntes freqüents

Si tens algun dubte, pots trobar resposta en aquesta secció a les preguntes més freqüents.

En el cas que no trobis resposta a la teva pregunta, pots contactar amb nosaltres aquí.

Sabem que necessites temps per a tu, per als teus i per a tot allò que t’importa. Volem que la teva alimentació sigui saludable i de qualitat, i estem per a donar-te un Servei de qualitat garantida a través de la nostra botiga en línia. Pots fer les teves compres en totes les parades del mercat de manera conjunta, en una única comanda, amb un sol pagament i rebre tota la compra en el mateix lliurament, seleccionant el dia i la franja horària que millor et va per a rebre’l. També pots triar la recollida presencial en el mercat, si cues ni esperes.

 

Productos de calidad de Mercado Escoge el día que quieres recibir tu compraPago unificado seguro 100% cifrado

Garantim la qualitat dels productes, així com la qualitat del servei de lliurament a domicili.  Per a nosaltres és important que rebis les teves compres amb tota la qualitat de producte, de frescor, d’envasament i amb un excel·lent servei de repartiment i lliurament.

Les parades en les quals has fet les teves comandes preparessin les teves compres amb el gènere de la millor millor qualitat.

En els productes frescos garantim tota la traçabilitat perquè no es trenqui la cadena de fred, conservant la qualitat i frescor dels mateixos quan els rebis.

Si fas la teva comanda abans de les 23:59h. pots seleccionar la recepció de la teva compra l’endemà en les franges horàries de repartiment. Compra avui i rep demà.
En un clic la compra del Mercado a casa Escoge el día que quieres recibir tu compra Entrega en destino segura
Pots seleccionar el recollir la teva compra de manera presencial en el Mercat l’endemà sense haver de fer cues ni esperar.  La teva comanda estarà preparada per a portar-t’ho còmodament.
Escoge el día que quieres recibir tu compra Recoge de forma presencial en el Mercado con toda comodidad sin hacer colas

Pots crear la teva llista ràpida de compres habituals fàcilment marcant els productes del catàleg en línia per a agregar a la teva llista.  Quan tornis a fer una compra, podràs afegir els productes que seleccions de tu llista ràpida al carret.  També pots canviar el nom de la teva llista.

Pots replicar una comanda de manera fàcil. Entra en COMANDES, i veuràs la llista de les teves comandes. Accedeix a la comanda que vols REPLICAR per a realitzar una nova comanda. Al final de la comanda que vols replicar, trobaràs el botó de FER UNA ALTRA COMANDA.

En clicar aquest botó, la teva comanda es replicarà automàticament de manera àgil i còmoda. Podràs editar-ho, és a dir, eliminar productes o afegir altres nous des del carret.

Pots indicar una adreça de lliurament a domicili i agregar noves adreces de lliurament si prefereixes rebre la teva comanda en un altre lloc. 

En el moment en què tramitis la teva comanda, podràs seleccionar la direcció en la qual vols rebre la teva compra.

Quan realitzes una comanda el fas des d’un entorn segur amb xifratge de dades per a la teva tranquil·litat i perquè protegim les teves dades i la teva confidencialitat.  Les comandes es realitzen en un servidor segur amb protocol Secure Socket Layer (SSL) amb encriptació de dades per a assegurar-te la màxima protecció.

Pago unificado seguro 100% cifrado

Pots realitzar el pagament de les teves compres amb targeta bancària, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, i altres targetes financeres.  També pots realitzar el pagament amb Bizum.  I per descomptat també amb PayPal.
Paypal Formas de pago Bizum
Item added to cart.
0 items - 0,00